Юні спортсмени шукали перехрестя всіх світів, «садили картоплю» та поїдали зефір

31 Грудня 2016, 13:33
1960

Юним лучанам організували змагання у спортивному клубі «Атлет», де вони боролися за солодкі призи.

«Запекла битва» відбулась у п’ятницю, 30 грудня.

Дійство поділили на дві частини: естафети для менших спортсменів і квест для старших.

Чотири команди маленьких учасників бігали, змагались на стрибунцях, «садили картоплю» та виконували завдання з обручами та кульками. «Сніжинка», «Живчик», «Перчики», «Орли» вправно й швидко здобували свої перемоги.

Протягом змагань діти брали участь у масовках та руханках. Цікаві танці та флешмоб підготувала тренер тхеквондо ВТФ Оксана Мисюк.

«Ми зробили веселу зарядку, а між естафетами провели кілька веселих масовок. Діти розважались, танцювали під жваву музику, а в кінці ми всі виконали патріотичний флешмоб під українські сучасні ритми. Така діяльність налаштовує дітей на позитив для активної участі у спортивних естафетах», –  розповіла Оксана Мисюк.

Після змагань члени журі визначили переможців і вручили солодкі призи та грамоти.

Після першої частини старші вихованці спортивного клубу теж вирушили на пошуки ласощів –  зефіру. Змагання провели у формі квесту.

Сім команд юних спортсменів конкурували не лише у фізичній підготовці, а й в обізнаності історичних пам’яток Луцька. Про найскладніші завдання Район.Луцьк розповів провідний професіонал КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» ЛМР» Володимир Наумук.

«Команди отримали сім загадок у віршованій формі біля семи історичних пам’яток Луцька. Деякі хлопці та дівчата довго бігали, бо не могли знайти перехрестя всіх світів. Вони були і біля костелу, і біля кірхи, аж поки нарешті не прибігли до зазначеного місця», –  каже Володимир Наумук.

Такий квест у спортивному клубі провели вперше, проте тренери запевняють, що і надалі проводитимуть змагання в цій формі.

Незважаючи на те, що призових місць було тільки три, ніхто не залишився ображеним, всі здобули солодкі призи та заряд емоцій.

«Було дуже цікаво та весело, отримав неймовірні враження. Найскладніше було розгадувати загадку через яку ми оббігали пів-Луцька. Там йшлося про перехрестя світів, яке вело до Києва, Любліна і ще до одного міста. Ми не могли знайти, спочатку подумали, що це дивне місце – Будинок з химерами, але нічого там не знайшли», – ділиться враженнями учасник квесту Анатолій.

Виявилось, що світи «зійшлись» на вулиці Лесі Українки біля покажчика, на якому і були написані вказані у загадці міста.

Квест завершився емоційними розмовами, поїданням виграного командами зефіру та вже спокійною прогулянкою Старим містом.

 


1











1


1


1










 

Юлія КАРМАНСЬКА

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024