Обладнання для Polonez –  ірландських магазинів з польським смаком

23 Листопада 2019, 15:30
1516

Polonez – мережа супермаркетів та магазинів «біля дому», яка працює в Ірландії. На сьогодні вона налічує понад 30 магазинів і має характерну особливість: чимало товарів у магазини Polonez постачають із Польщі, адже більшість покупців – вихідці саме з цієї країни.

Наприклад, із 40 тисяч клієнтів цієї мережі поляки становлять 75%. Втім, корінним ірландцям теж до душі польські продукти та кухня саме цієї країни. Йдеться не лише про молочні продукти чи бакалію, але й солодощі, випічку, різноманітні напої, овочі, фрукти тощо. У кожному магазині також є спеціальний відділ зі свіжим м’ясом, ковбасою і сирами. Щоб умови зберігання продуктів були належними, а якість – найвищою, Polonez створила власну мережу складів і співпрацює лише з перевіреними постачальниками, повідомляють на сайті Modern-Expo


 

Як експерт з розробки дизайн-концептів та інноваційних рішень як для convenience store, так і для супермаркетів, компанія Modern-Eхро з 2018 року – надійний партнер для мережі Polonez. У 2019 році з рішеннями від Modern-Expo, глобального виробника торгового обладнання та постачальника комплексних рішень для ритейлу в Центральній та Східній Європі, запрацювало шість магазинів Polonez, чотири з яких переобладнали, а з двома працювали під ключ.


 

У відповідь на запит клієнта Modern-Expo виготовила та встановила в магазинах Polonez стелажні системи, холодильне обладнання, меблі з нержавіючої сталі, а також касові бокси. Особливістю цього проекту стала велика кількість обладнання із дерев’яними елементами, а то й повністю дерев’яних стелажів, які гармонійно вписуються у концепцію мережі з польським смаком.

Читайте також: Луцьк: у StrikeCity діє акція на гру в боулінг для дітей




 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром