Поновили справу про перешкоджання діяльності журналіста у Воротневі

23 Листопада 2019, 13:13
2731

Прокуратура області додатково вивчила матеріали кримінального провадження за фактами хуліганських дій на території ботанічного заказника загальнодержавного значення «Воротнів».

Це перешкоджання законній професійній діяльності журналіста, перевищення службових повноважень та застосування фізичного насильства до журналіста. Про це повідомила речниця Волинської прокуратури Наталія Мурахевич, – інформує «Конкурент».

Встановили, що рішення слідчого про закриття кримінального провадження є передчасним. У зв’язку з цим постанову слідчого СВ Луцького районного відділення поліції ГУНП у Волинській області від 30.07.2019 про закриття згаданого кримінального провадження прокуратурою області скасували як незаконну.

Для організації проведення подальшого досудового розслідування та здійснення процесуального керівництва, кримінальне провадження скеровано керівнику Луцької місцевої прокуратури.

Стан досудового розслідування та процесуального керівництва у кримінальному провадженні прокуратурою області взяли на контроль.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром