Федорова: причини блокування дороги розкриті

03 Жовтня 2015, 09:30
2322

Олексій Чайка, який є кандидатом до Волинської обласної ради від «Народного контролю», пояснив, чому перекрив проїзд до будинку на вулиці Федорова, 4б.

Незадоволені мешканці житлового будинку по вул. Федорова 4б та сусідніх будинків скаржилися на Олексія Чайку, який перекрив проїзну частину дороги бетонними блоками.  Про це розповів громадський журналіст Антон Собець.

«Розумієте, це тому, що йому не подобається, що тут їздять автомобілі, хоча своїм позашляховиком Range Rover з номерами АС 1008 він може спокійно паркуватись біля свого будинку», – розповіли громадському журналісту обурені мешканці.

Олексій Чайка зазначив, що він є юристом ОСББ по вул.Федорова, 4б, проте голова правління цього ОСББ Геодрій Давидюк спростував таку інформацію.

Також стало відомо, що інформація про цей інцидент була озвучена на раді правління ОСББ «Федорова 4б» 29 вересня 2015 року в присутності його членів. Про причини перекриття проїзної частини кандидат у депутати відмовився надати вмотивовану відповідь. Тому головою правління була написана заява про вчинення злочину, який містить ознаки, передбачені у ч.1 ст. 279 (блокування транспортних комунікацій) Кримінального кодексу України.

Проте у прес-службі облорганізації “Народного контролю” повідомили, що винуватець інциденту пояснив причини перекриття. Він каже, що за це проголосували члени ОСББ.

«…через кілька випадків, коли транспортні засоби на великій швидкості ледь не збивали коляску з немовлятами і був випадок, коли ледь не трапилося зіткнення транспортних засобів. На що голові ОСББ Давидюку відверто наплювати. Він у питання життєдіяльності будинку взагалі не вникав», – вважає Чайка.


 

Коментарі
04 Жовтня 2015, 17:47
с каких пор улица Федорова стала автобаном где почти каждый день молодые мамы бегали с колясками от безумных автолюбителей.Очередной бред бывшего мента который рвется во власть. завтра будет история о распятом мальчике и его обязательно спасет етот идиот.
10 Жовтня 2015, 22:07
Брехня Давидюка
12 Жовтня 2015, 20:33
Чайка молодець і завдяки йому в дворі спокій і тишина, до цього через двір їздили як по проспекту 7-10 машин в хвилину. І хай цей покидьок Давидюк трісне, а ми його проженемо з нашого будинку, це бандит, рейдер і непорядна людина. Про це знає все місто, на що він надіється?
12 Жовтня 2015, 20:54
Про перекреття йшлося давно і ніхто не був проти, але зробити це ніхто не наважився, дякуємо! тепер справді безпечніше! А Давидюк нахал ще той, ще навіть мав совість заяву написати- сам нічого для мешканців не робить, то не заважай другим...
20 Жовтня 2015, 04:53
Співчуваю мешканцям будинку де проживае пан чайка аферист ще той гоніть його на..й ще натерпитесь ви від нього ДИБІЛ повіддавай людям гроші ШВИРЯЛО
20 Жовтня 2015, 04:56
Вася правду говорить я знаю особисто чайку просрав все що мав зараз продав останню землю і шикує повіддавав би людям гроші то може бог і змилувався над ним УРОД
28 Грудня 2015, 10:43
Мені геть без різниці особисті проблеми та відгуки про Чайку. Як мешканець будинку та член правління,він дуже відповідвльний та виконує усі свої обіцянки. А Давидюк своє отримає,за свою "СУМЛІННУ" роботу.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром