У новий відділ департаменту соцполітики шукають працівників

30 Грудня 2016, 13:25
2653

Усіх охочих, а зокрема й учасників АТО, членів їхніх родин та волонтерів, запрошують взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних місць у відділі по роботі з учасниками антитерористичної операції та членами їх сімей.

Про це повідомили у п’ятницю, 30 грудня, під час представлення нового відділу у департаменті соціальної політики.

Заступник міського голови Сергій Григоренко зауважив, що у зв’язку з відкриттям нового відділу, штатну чисельність департаменту соцполітики збільшили на шість осіб – два спеціаліста та два юриста.

«По закону ми не могли оголошувати конкурс на вакантні місця, бо ще не було рішення сесії. Затвердили зміни тільки 28 грудня, тому тимчасово у відділі обслуговуватимуть населення діючі працівники. Можливо, частина з них після конкурсу залишиться, частина – повернеться на свої робочі місця», – повідомив Сергій Григоренко.

Взяти участь в конкурсі запрошують усіх охочих – волонтерів, громадських активістів і взагалі тих, хто бачить себе на цій роботі.

«Наголошуємо на тому, щоб участь у конкурсі взяли й учасники АТО або члени їхніх сімей. Адже ця тема їм є найближчою», – зазначила директор департаменту соцполітики ЛМР Тетяна Книш.

Конкурс на заміщення вакантних посад оголосять 3 січня. Наразі планують оголосити набір працівників на посаду юристів, тому однією з вимог до кандидатів є вища юридична освіта.

 

Оксана ВЛАСЮК

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром