Маршрутка №32 не їздитиме у Липини

30 Грудня 2016, 14:32
5053

У Луцькій міські раді дали відповідь на петицію про повернення кінцевої зупинки маршрутки №32 у село Липини.

Про це йдеться на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Нагадаємо, 8 грудня Олена Богдан зареєструвала документ, у якому пропонувалося відновити кінцеву зупинку маршрутки №32 в селі Липини. Жінка скаржилася, що жителі села не можуть вчасно доїхати до роботи та навчальних закладів. Проблеми з доїздом виникають також у громадян, які мають проблеми зі здоров’ям, адже амбулаторія, яка обслуговує Липини, знаходиться на вулиці Теремнівській, куди без пересадок добратися неможливо.

Петиція набрала 305 підписів при 300 необхідних.

Відповідь міської ради на документ опублікували 30 грудня. У ній повідомляють, що кінцеву зупинку в Липинах не повернуть, а замість цього запустили два нових приміських маршрути.

«В даний час Волинською обласною державною адміністрацією відкрито автобусні маршрути №220 «с.Липини — с.Княгининок», №236 «с.Липини - с.Гірка Полонка», які забезпечують доїзд до центральної частини міста по проспектах Відродження та Соборності. Окрім того, функціонує міський маршрут №9-а «с.Липини — Полонківська». Здійснивши максимум одну пересадку, Ви маєте можливість доїхати до будь-якого району міста, як і всі мешканці міста», – йдеться у відповіді міськради.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024