Вересневе: як лучани та Дід Мороз провели естафети у басейні

30 Грудня 2016, 09:35
7187

Юні спортсмени змагались за першість у плаванні, влаштувавши свято «Новорічна ялинка на воді».

Провели передноворічні естафети у КЗ «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 Луцької міської ради». Змагались, раділи перемогам та отримували подарунки спортсмени у четвер, 29 грудня.

У змаганнях брали участь вихованці школи, виголошували команди їхні тренери, а морально підтримували Дід Мороз та Снігурочка.





Охочих взяти участь у естафетах поділили на дві групи. Спочатку змагались менші плавці, віком 7-9 років, потім боролись за першість спортсмени 10-16 років.



Юні лучани демонстрували витривалість, спритність, технічність, швидкість, плавали з м’ячами, ластами на руках, одязі, що обмежує рух, та різними стилями. Протягом кількох годин у басейні з азартом і підбадьорливими вигуками тривали напружені змагання.



1





Особливим було завершення естафет. Плавці не тільки отримали солодкі призи від Діда Мороза, а й здійснили щорічне плавання зі свічками навколо ялинки. Традиційне святкове дійство здійснили плавці старшої групи, утворивши два кола зі свічок, які рухались в абсолютній темряві.





Після завершення дійства спортсмени почали ласувати подарунками від Діда Мороза, а згодом – продовжили ділитись враженнями.

«Враження неймовірні. Особливо сподобався фінал зі свічками. Готуватись до змагань, як і змагатися, було взагалі неважко», – розповіла юна плавчиня Яна.

Розмовляли та ділились власними емоціями не тільки діти, а й тренери. Директор комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 Луцької міської ради» Руслана Оксентюк розказала Район.Луцьк про змагання та свої враження.

«Сьогодні традиційно проводимо найкраще та найулюбленіше наше свято для дітей «Новорічна ялинка на воді». Діти очікують та із задоволенням пропливають всі конкурси, а наша вода заряджається цими позитивними емоціями», – стверджує Руслана Оксентюк.

З її слів, команда-переможець, яка набрала максимальну кількість перших місць у естафетах, отримала від Діда Мороза спеціальний приз. Цьогоріч це натуральні соки та цукерки.

«Це веселі естафети, але там треба показувати технічні здібності у плаванні, тому діти готуються до них протягом року. В результаті, ми отримуємо задоволення від змагань та дитячих емоцій», – підсумувала директорка дитячо-юнацької спортивної школи № 1.

Тренер-викладач та, за сумісництвом Дід Мороз, Роман Добровольський не приховував своїх емоцій.

«Дітям сподобались естафети. Тут панував азарт, всі хотіли перемоги, здобути перше місце, отримати подарунки. А мені сподобалась, як діти раділи та переживали», – сказав Роман Добровольський.







 

Юлія КАРМАНСЬКА

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
30 Грудня 2016, 11:58
Молодці!
31 Грудня 2016, 00:16
Скопіювали свято у центрального басейну.
31 Грудня 2016, 12:22
Дід Мороз це правильно товариші. <br/>Так тримати! <br/>Ура! <br/>Слава КПСС!
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром