Судитимуть злочинну банду, яка крала елітні авто у Луцьку

20 Листопада 2019, 13:30
Фото ілюстративне 2053
Фото ілюстративне

Прокуратура направила до суду обвинувачувальний акт щодо незаконого заволодіння транспортними засобами.

Раніше судимий 36-річний волинянин залучив до злочинного промислу 24-річного та 37-річного спільників, які мали досвід у викраденні автомобілів, адже у квітні 2019 року заволоділи автомобілем марки Toyota C-HR HYBRID вартістю майже 800 тисяч гривень, який перебував на стоянці поряд із будинком на улиці Кравчука в Луцьку. Про це інформує прес-служба прокуратури області. 

Члени групи ретельно планували злочини: від викрадення авто, його шляху до місця переховування і аж до збуту.

У травні 2019 року зловмисники з-під будинку на тій же вулиці Кравчука викрали автомобіль марки Audi Q5 вартістю понад 555 тисяч гривень.

За кілька днів по тому працівники поліції виявили це авто в одному з районів Луцька та перепинили йому шлях до виїзду з двору. Наймолодший член злочинної групи, який перебував за кермом, протаранив викраденим позашляховиком автомобіль правоохоронців, вчинив їм активний опір та, намагаючись уникнути затримання, зламав працівникові поліції палець на руці. Під час обшуку згодом у чоловіка також вилучили пістолет із набоями.

Відтак молодика обвинувачують ще й в опорі працівникові правоохоронного органу. Невдовзі всі члени організованої групи постануть перед судом, який визначить їм міру покарання.

До слова, за такий злочин правопорушникам передбачають покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років. 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024