Для дітей учасників АТО провели новорічне свято

29 Грудня 2016, 17:16
1767 Джерело: lutskrada.gov.ua

У четвер, 29 грудня, у Палаці учнівської молоді відбувся особливий новорічний вогник для дітей із сімей учасників бойових дій у зоні проведення АТО.

У святковій залі зібралося близько 300 маленьких гостей, батьки яких захищали нашу державу на сході України. Захід відбувся за підтримки Луцької міської ради та представників соціально відповідального бізнесу, – повідомляють на сайті міськради.



На свято завітали заступник міського голови Андрій Киця та директор ПП «Метал Альянс» Валерій Міщук.

Зразковий ансамбль народного танцю «Радість» Палацу учнівської молоді підготував для глядачів театралізоване різдвяне дійство: народні танці, колядки та різдвяну зірку.






Андрій Киця побажав усім у Новому році міцного здоров'я, миру, достатку та злагоди у родинах, а діткам – здійснення їх найзаповітніших мрій. Окремо він подякував батькам дітей за їхню мужність та неоціненний подвиг.

«Завдяки вам у нашому рідному Луцьку панує мир і спокій. Щира вдячність вам за це», – наголосив Андрій Киця.

Також Андрій Киця подякував директору ПП «Метал Альянс» Валерію Міщуку за підтримку та сприяння у проведенні святкових заходів. Він висловив сподівання, що завдяки співпраці міської влади та представників бізнесу разом вдасться зробити ще чимало добрих справ. На знак вдячності Андрій Киця вручив Валерію Міщуку Подяку управління освіти Луцької міської ради.

Потому гості свята поринули у «Зимову казку», яка ожила на сцені у виконанні народного художнього колективу ансамблю сучасного танцю «Міраж».




Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024