Холодильне обладнання Modern-Expo  – вже в румунському Supeco

20 Листопада 2019, 10:44
3502

Цей проект для мережі дискаунтерів Supeco у Румунії та Modern-Expo, глобального виробника торгового обладнання та постачальника комплексних рішень для ритейлу в Центральній та Східній Європі, став пілотним.

Магазини Supeco — частина екосистеми французької групи Carrefour. Вони поєднують концепцію дискаунтера та магазину Сash & Сarry. Бренд Supeco дебютував ще 2012 року спершу в Іспанії, потім з'явилися в Бразилії, Італії. Та найбільше магазинів Supeco сьогодні на ринку Румунії, повідомляють на сайті Modern-Expo.

Від типового дискаунтера Supeco відрізняється площею, зазвичай це 1,5 – 2 тисячі метрів квадратних, великим асортиментом товарів місцевих виробників та постачальників. У такий спосіб дискаунтер не лише заощаджує на перевезеннях, а й дбає про довкілля.


 

Мінімалістична стилістика та оптимізація простору, його організація за принципом «нічого зайвого» – це додаткові переваги будь-якого магазину мережі Supeco.

Супермаркет в румунському місті Регін, для якого Modern-Eхро виготовила, доставила та встановила вертикальні холодильні вітрини, має загальну площу 1500 метрів квадратних. Йдеться про пристінні холодильні вітрини СoolJet S. Типово ця модель має дві опції висоти, чотири варіанти довжини та три – глибини. Окрім того, Modern-Expo вперше у своїй практиці використала обраний замовником холодоагент R410.

Читайте також:  У луцькому StrikeCity акційна ціна для студентів


 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024