Карпенка-Карого: пішоходи скаржаться на водіїв, які не зупиняються перед «зеброю»

29 Грудня 2016, 13:05
2150

Лучани нарікають на те, що автівки не пропускають пішоходів на «зебрі», тому просять встановити світлофори на аварійній ділянці біля «Порт Сіті». 

Про це повідомив депутат міськради Тарас Шляхтич у зверненні до міського голови. 

Він зауважив, що жителі міста нарікають на водіїв, які попри встановлені знаки «Пішохідний перехід» та наявність розмітки, не зупиняються. Між тим, цим пішохідним переходом щодня рухається значна кількість дорослих та дітей, які користуються громадським транспортом, зокрема маршрутом №23. 

Крім того, на вказаній ділянці дороги при з’їзді з проспекту Соборності, поблизу пішохідного переходу, у поточному році трапилось кілька ДТП. 

Вивчивши ситуацію, депутат припускає, що частковою причиною такої небезпечної ситуації є розміщення поблизу переходу рекламного сіті-лайту, який закриває водіям огляд пішохідного переходу. 

Зважаючи на це, Тарас Шляхтич пропонує доручити органам виконавчої влади розробити схему влаштування світлофорів на вказаному пішохідному переході та в подальшому встановити світлофорні об’єкти.

Крім того, обранець громади просить розглянути питання щодо законності розташування рекламних носіїв, які стоять поблизу пішохідного переходу.

 

Оксана ВЛАСЮК

Коментарі
29 Грудня 2016, 15:43
Уважніші будьте панове журналісти, мова взагалі про інший перехід зі сторони жд вокзалу до портсіті через карпенка -карого, а на фото вже пр. Соборності
29 Грудня 2016, 19:53
Фото ілюстративне до самої вулиці, а не до ділянки, про яку ідеться в тексті. Але дякуємо, що стежите за правильністю подачі новини :)
29 Грудня 2016, 20:26
НА фото соборності та чорновола ЯКА ЩЕ КАРПЕНКА КАРОГО????
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром