«Аліса» і «Карабас-Барабас» надрукували меню шрифтом Брайля

29 Грудня 2016, 11:15
4875

Два луцьких заклади громадського харчування першими надрукували меню шрифтом Брайля.

Волонтерський проект «Braille Studio» реалізував один із задумів: розпочати друк меню. Як виявилося, на пропозицію співпрацювати, а саме зробити заклади доступними для людей з вадами зору, пристало поки що небагато охочих. Але першопрохідці уже готові ділитися досвідом і радо вітають нових гостей.

«Тепер відвідувачі з порушеннями зору у кафе «Аліса» та броварні «Карабас-Барабас»  зможуть почувати себе більш зручно. Не шукати супроводжуючого, аби завітати сюди, а в комфортних умовах самостійно, не поспішаючи, ознайомитися з пропозиціями в меню, обрати собі щось до смаку та за прийнятну ціну. Буденна річ для тих, хто бачить, але це вкрай важливе відчуття свободи і повноцінності для незрячих клієнтів. Сподіваюся, що незабаром таких місць у Луцьку, та й по всій Україні стане більше», – говорить керівник студії друку шрифтом Брайля «Braille Studio» Віталій Ткачук.

Керівництво «Аліси» відразу пристало на пропозицію видати меню закладу і визнає, що це недорого та цілком доступно малому бізнесу. У пабі «Карабас-Барабас» теж кажуть, що співпраця з  «Braille Studio» тільки розпочинається.









Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром