Центр: на «розумній» зупинці зник екран

29 Грудня 2016, 09:36
2405 Джерело: facebook.com

На «розумній» зупинці біля ЦУМу зник екран електронного табло.

Про це у Facebook написав депутат Луцької міськради Богдан Богонос.

«Зник екран. Цікаво на ремонт чи уже ноги приробили», – пише обранець громади.

З питанням про майбутнє зупинки ми звернулися до начальника управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Анатолія Миронюка. Він повідомив, що екран таки забрали на ремонт.

«Він на ремонті. До табло вже підвели енергетику. Ми отримали техумови, отримали енерготочку. Почали підключати, а він через морози підмерз. Включили екран, і він почав «глючити». Тому його зняли на ремонт», – розповів Анатолій Миронюк.

Також він додав, що «розумна» зупинка почне працювати відразу після закінчення ремонтних робіт з екраном. Щоправда, конкретних термінів начальник управління не назвав.

Нагадаємо, табло на зупинці біля ЦУМу вимкнули через перенесення тютюнового кіоску, у зв’язку з чим до цього часу не було від чого заструмити табло.

 

Олександр РОГАЛЕВИЧ

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024