Соборності: невідомі в масках з пістолетом пограбували гральний заклад

18 Листопада 2019, 12:32
3364

У Луцьку на проспекті Соборності двоє невідомих у масках і з предметом, схожим на пістолет, пограбували один із розважальних закладів.

Про це повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost.

17 листопада близько 20:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих у масках зайшли у приміщення одного із розважальних закладів на проспекті Соборності та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, 42-річній працівниці закладу, викрали кошти і втекли. Йдеться про суму 28 тисяч гривень. На момент пограбування у закладі нікого з відвідувачів не було.

Читайте також: Безхатько з Луцька пограбував магазин у Рожищенському районі.

На місце події прибули працівники патрульної поліції, слідчо-оперативної групи та кінологи. За фактом розбійного нападу, поєднаного з проникненням у приміщення, слідчі Луцького відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 ККУ (Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо: У ломбарді пограбували лучанина.

В області ввели спецоперацію, правоохоронці проводять необхідні заходи для встановлення осіб, причетних до скоєння нападу, та притягнення їх до відповідальності.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром