У луцькій бібліотеці організували свято для дітей

18 Листопада 2019, 12:20
1885

У Луцьку у центральній бібліотеці для дітей, відбулося дитяче свято «Дитинство різнобарвне і щасливе» з нагоди Всесвітнього дня дитини, яке відзначають 20 листопада.

На святі презентували два творчі проєкти: творча виставка «Луцьк – маленька батьківщина» за участю маленьких художників студіі
«Мальованка» та проєкт з циклу «Хоббі сучасних дітей» - «Бібліотечний Х- ФАКТОР», – інформує дитяча бібліотека.

Всього у заході взяло участь 56 дітей. Серед них діти, які презентували свої дизайнеські вироби створені власними руками, акторські виступи учасників Творчої студії Наталіі Журавльової та бібліотечного лялькового театару «Соняшник», майстер-клас гри на гітарі від Данила Варави, танцювальні виступи Анастасії Букій. Новинкою цьогорічної зустрічі стала презентазія робіт читачів, які демонтрували свої таланти в комп’ютерному програмуваннні, спортивний виступ Поліни Колєснікової.

Діти, разом з батьками, мали можливість брати участь у створенні родинного оберегу з глини від народного майстра України Миколи Шавули та слухати від автора Елеонори Андрущенко «Казку про гідність», відповідати на запитання казкової вікторини.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024