У Луцьку ще не затвердили графіки температурних режимів на 2020 рік

18 Листопада 2019, 11:10
2260

На ДКП «Луцьктепло» температурні графіки розраховуються щорічно, однак, на 2020 рік їх ще не розробили. Теплопостачання у місті йде за графіком минулого року.

Про це стало відомо 18 листопада під час планового засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, – повідомляє ВолиньPost.

Повідомили, що прямої вимоги затверджувати температурні графіки органами місцевого самоврядування – немає. Тож наразі усі теплові мережі міста працюють згідно графіків за 2019 рік.

Читайте також: У луцькі дитсадки, школи й медзаклади почали подавати опалення.

Про ситуацію розповів директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський, який зазначає, що експлуатація теплоустановок здійснюють згідно з інструкціями.

«Ніде немає вимоги затверджувати температуру. Необхідність виникла, коли почали перераховувати тарифи. Якщо є котельня і котел з певною потужністю, то графіки на підприємстві розраховані згідно правил користування і ці графіки можуть бути затверджені головним інженером підприємства», – каже директор ДКП «Луцьктепло».

Нагадаємо: «Луцьктепло» хоче орендувати котельню майже за мільйон гривень в місяць.

Керівник технічного відділу ДКП «Луцьктепло» Ігор Бабій також повідомив, що теплоподача на будинки міста повинна бути не більше 80 градусів (згідно з попередніми графіками), але в рамках співпраці з ЄБРР температурна подача повинна бути 120-130 градусів.

Коментарі
18 Листопада 2019, 15:30
Температурного графіка немає,тому і топлять так що в хаті дихати немає чим.Більше газу спалять,більше зароблять у Луцьктепло.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром