На вулиці Софії Ковалевської незаконно проклали водовідведення та каналізацію

18 Листопада 2019, 10:50
1752

По вулиці Софії Ковалевської інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста виявили несанкціоноване проведення земельних робіт.

Муніципали встановили, що на території загального користування (прилегла територія до приватного будинку) виконували земляні роботи по прокладанню водовідведення та каналізації без відповідного дозвільного документа (ордера), – повідомляють у департаменті Муніципальної Варти Луцької міської ради.

По даному факту, на власницю приватного домоволодіння склали адміністративний протокол відповідно до ст.152 КУпАП за порушення п.п. 2.5.5.1.9 Правил благоустрою міста Луцька та передали на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради, яка, власне, і визначить міру покарання за дане правопорушення.

Читайте також: лучанин хотів незаконно переобладнити квартиру на першому поверсі.

Нагадуємо, що у відповідності до Правил благоустрою міста Луцька, для проведення будь яких земляних робіт на території міста необхідно звернутися до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради для отримання безкоштовного ордеру.

Нагадаємо: соборності: чоловік хотів розмістити на зупинці рекламу наркотиків.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром