У Луцького ЦНАПу переймали досвід роботи

17 Листопада 2019, 10:00
Луцький ЦНАП ділиться досвідом роботи 2385
Луцький ЦНАП ділиться досвідом роботи

Працівники Центрів надання адміністративних послуг Донецької області, зокрема представники громад Мирнограду, Шахового та Новогородівки, завітали до ЦНАПу міста Луцька, аби перейняти кращі напрацювання у сфері надання адмінпослуг.

Про це йдеться на facebook-сторінці Луцького ЦНАПу. Навчання відбувається в рамках програми «U-LEAD з Європою».

«Навчання за програмою «U-LEAD з Європою» відбувається у найкращих ЦНАПах України і нам дуже приємно, що ЦНАП міста Луцька визнаний одним із зразкових та належних Центрів держави», – йдеться в дописі.


Протягом двох днів делегація познайомилася з молодим колективом та перейняла кращі напрацювання у сфері надання адміністративних послуг.

Колеги з ЦНАПів Донецької області отримали ґрунтовні відповіді на запитання щодо надання адмінпослуг з реєстрації бізнесу, нерухомості, паспортних та інших адміністративних послуг. А також ознайомилися з програмою документообігу, яку впровадили у ЦНАП із перших днів роботи.

«Дякуємо керівнику команди в Україні «U-LEAD з Європою», напряму покращення надання адміністративних послуг Юлії Івахіній за довіру та можливість ділитися успішним досвідом. Упевнені, що отримані знання допоможуть зробити ЦНАПи сучасними, а рівень обслуговування - якісним та комфортним», – зазначили в дописі.

Читайте також: Чотири місця, де пільговики у Луцьку можуть отримати е-квиток




 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром