У місті відбувся супертурнір з шашок

28 Грудня 2016, 15:54
1677 Джерело: lutskrada.gov.ua

У неділю, 25 грудня, в приміщенні шахово-шашкового клубу «Біла тура» (вулиця Будівельників, 11) проводився круглий стіл за участю шашкістів, метою якого було підведення підсумків роботи за 2016 рік та обговорення планів на 2017 рік.

Про це повідомляють на сайті Луцької міськради.

Другим етапом зустрічі був супертурнір з шашок, у якому взяли участь 10 кандидатів та два майстри спорту України.

Висококласна гра майстрів захоплювала несподіваними та нестандартними комбінаціями. Спостерігачі не розуміли тактики прийомів та ходів, бо фактично переможного удару на дошці ще немає, а є лише ідея, як здійснити його. Запекла боротьба високих інтелектів змушувала глядачів переживати та вболівати за вподобаного учасника змагань.

Призерами турніру стали майстри спорту України Микола Хринюк і Андрій Сорока та кандидат у майстри спорту Ігор Дзюбак.

По закінченню змагань багато вболівальників разом із гравцями аналізували виконані ходи та комбінації й кожен висловлював своє бачення щодо перебігу туру. Приємно було спостерігати за присутніми на турнірі ветеранами, людьми з особливими потребами, адже вони працюють над собою, продовжують розвиватися та вдосконалюватися.

Організатори заходу побажали учасникам змагань міцного здоров’я, миру та не зупинятися на досягнутому, а також передавати свої вміння й навики молодому поколінню.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром