«За політичні рішення щодо скасування демонтажу гаражів голосують ті, хто не хоче порядку у місті», – мер Луцька Микола Романюк

28 Грудня 2016, 13:03
2007 Джерело: volynpost.com

Депутати не підтримали пропозицію скасувати рішення виконавчого комітету щодо демонтажу гаражів на вулиці Космонавтів, 4.

Про це йшлося у середу, 28 грудня, під час сесії міськради.

Депутат міської ради Юлія Дацюк зазначила, що власники гаражів тимчасово встановили конструкції на території. Земельна ділянка належить ОСББ і під час зборів мешканці проголосували проти знесення гаражів. Крім того, металеві конструкції встановлюють тимчасово, адже у майбутньому розглядають питання про їхнє знесення.

Натомість міський голова Микола Романюк наголосив, що скасування рішень виконкому щодо демонтажу металевих конструкцій – це політичні рішення.

«За ці політичні рішення, які ви почали виносити, голосують ті люди, які не хочуть порядку у місті. Хай розводяться щурі і хай вони собі там гниють», – зазначив Микола Романюк.

У підсумку більшість депутатів вирішили не скасовувати рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 20.07.2016 №428‑9 «Про демонтаж металевих конструкцій на вулиці Космонавтів, 4».

 

Оксана ВЛАСЮК

Коментарі
28 Грудня 2016, 15:16
На місці гаражів вже давно заплановано будувати хмарочеси .В долі всі хто прагне знести гаражі.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром