Пластуни принесли вогонь Вифлеєма до Луцькради

28 Грудня 2016, 10:50
2198

Традиційно напередодні Різдвяних свят волинські пластуни завітали до міської ради з Вифлеємським вогнем миру.

Вручили символічний вогонь представникам Луцькради перед пленарним засіданням сесії міськради у середу, 28 грудня.

Начальник відділу у справах молоді та сім'ї Луцької міської ради Олексій Веремійчик розповів, що Вифлеємський вогонь символізує благополуччя та гармонію, несе добро та любов. Відтак, пластуни переконані, що злагода у депутатських родинах допоможе їм працювати на благо громади.

«Вифлеємський вогонь, долаючи кордони, несе християнські цінності та символізує мир, благополуччя і гармонію душі. Традиційно вогонь приходить і до працівників міськради, аби принести добро та злагоду у їх сім’ї. Бо коли у родині є любов та злагода, то людина буде діяти з чистими помислами. Бажаю вам діяти на користь нашої громади», – зауважив Олексій Веремійчик.

У свою чергу пластуни розповіли, що в Україні традиція передачі вогню діє вже багато років. Вифлеємський вогонь українські скаути отримують на польському кордоні та розносять його по різноманітних установах.

Міський голова Микола Романюк подякував представникам Пласту за те, що завітали з символом миру і до міської ради.

«Стало традицією, що напередодні Різдвяних свят по землі подорожує Вифлеємський вогонь. Сьогодні він прийшов до нас. Хочу щиро подякувати вам за тепло, яке ви принесли сюди. Від себе особисто і всього депутатського корпусу дякую за такі приємні хвилини», – подякував Микола Романюк.

До слова, свічки, запалені від Вифлеємського вогню, роздали усім присутнім.



 

Софія СІЧКУН

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром