Кандидат у депутати впевнена, що в успішному місті не має бути безхатьків*

02 Жовтня 2015, 10:53
3683

Ольга Тригуб пройшла Революцію Гідності і зараз точно знає, як розпізнати підлість та будувати місто відповідно до тих гасел і мрій, за які полягли справжні патріоти.

Кандидат у депутати вважає, що успішним може бути тільки те місто, в якому люди різного віку, статусу, та фізичного стану – мають можливість бути щасливими та реалізувати свій потенціал, а ознакою хорошого міста є відсутність безпритульних людей. Тож усі свої знання і досвід Ольга Тригуб планує втілити у плідну працю над покращення умов проживання в Луцьку.

Побачивши і переживши події Майдану, кандидатка розуміє, що місту потрібна сильна команда перспективно мислячих депутатів у міській раді з чесним, порядним, готовим чути і слухати, відкритим міським головою.

Важливою складовою розвитку міста Ольга Тригуб також вважає туристичну сферу.

«Луцьк повинен стати «містом, куди хочеться повернутись» - туристично-привабливим містом. Він має стати «містом, з яким вигідно працювати» - інвестиційно-привабливим містом. Має стати «безпечним містом» . І поділюсь ще своєю однією мрією. Я дуже хочу і знаю, що це можливо, щоб у Луцьку втілився проект з повним циклом по сортуванню та переробці сміття», - впевнена Ольга Тригуб.

Не меншу роль у житті лучан, вважає кандидат, повинні мати хороші умови у навчальних закладах, адже діти – це наше майбутнє. Тож школи і садочки мають стати максимально комфортними та безпечними для навчання, відпочинку та дозвілля діток, а також і для виконання своїх обов’язків працівниками.

Коментарі
10 Жовтня 2015, 03:08
Я вважаю, що досвіду у Ольги недостатньо, нехай розпочинає крєру з повним циклом по сортуванню та переробці сміття
28 Липня 2016, 15:26
Я вважаю,в неі недостатньо досвіду для покращення міста.Тай з автобіографіі,взагалі ніякого.
13 Березня 2019, 18:16
Якщо пройшла рагуляцію гнидності, то можна йти у депутати та вважатись досвідченим політиком? Це можливо тільки в теперишній Україні...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром