Де у Луцьку найкращий передноворічний шопінг

27 Грудня 2016, 18:24
3319 Джерело: vk.com

У передсвяткові дні завжди чимало часу йде на відвідини магазинів. Підготовка до Нового року потребує ще більше покупок, адже закупити треба не тільки продукти для святкового столу, але й подарунки та прикраси.

Чи не перетвориться затяжний шопінг із приємного проведення часу на обтяжливий обов’язок залежить від багатьох факторів. По-перше, треба завжди мати під рукою чітко складений список, а по-друге – обирати той торговий заклад, де є великий асортимент товарів та хороший сервіс.

Найоптимальнішим варіантом у Луцьку є гіпермаркет «Там Там». Тут – понад 40 тисяч одиниць товару, що дає можливість скупитись «від і до» в одному місці. Величезний вибір подарунків – від косметики та одягу дорослим до іграшок та інших аксесуарів малюкам, прикраси, новорічні іграшки, гірлянди, інші елементи декору…  Більше того – у гіпермаркеті «Там Там» можна відразу купити готові страви для святкового столу, адже тут працює окрема фабрика власного виробництва: м’ясний, холодний і гарячий кулінарні цехи, кондитерська і пекарня.

Та головне, що здатне перетворити закупівельні клопоти у цьому закладі на приємне проведення часу – правильний сервіс. У «Там Тамі» цьому надають особливу увагу. У кожному відділі працює спеціальний консультант, який у разі потреби допоможе зробити правильний вибір, підкаже особливість кожного товару, цінову специфіку і, що не менш важливо, – розкаже про акції, яких перед святами чимало.

Розуміючи, що наплив відвідувачів у ці дні зросте, адміністрація зробила все для того, що  безперебійно працюватимуть усі каси, яких в гіпермаркеті – 31. Таке рішення допоможе повністю уникнути найбільш неприємного у шопінгу – черг.

Ще один плюс гіпермаркету «Там Там» – кафе посеред торгових площ. Якщо вибір необхідного втомить – завжди можна відпочити за горнятком кави, або пригостити малечу смаколиками від власного виробництва Там Там. І навіть ситно повечеряти.

Спостерігаючи за натовпами «захеканих» і знервованих лучан на ринках і в магазинах у передсвяткові дні, так і хочеться зупинити кожного із них і сказати: життя – одне, і воно надто коротке та цінне, аби власноруч псувати його. Усі обов’язки і домашні клопоти можна легко перетворити на джерело приємних емоцій! Головне – довіритися професіоналам.

Вдалого передноворічного шопінгу у «Там-Тамі» – найбільшому гіпермаркеті області!

Коментарі
27 Грудня 2016, 21:16
Ревізора не дивилися?
28 Грудня 2016, 15:29
Ну явно замовна стаття(
29 Грудня 2016, 17:55
учора були на цьому " шопінгу", а прочитавши статтю, повідомляємо наш висновок: - БРЕХНЯ !!!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром