Переселенці та учасники АТО отримали нове приміщення

27 Грудня 2016, 16:06
2417 Джерело: lutskrada.gov.ua

Громадські організації «Волинська спілка ветеранів АТО» і «Переселенці Криму та Донбасу» отримали нові кімнати для роботи.

Відремонтовані приміщення знаходять за адресою проспект Соборності, 11а, – повідомляють на сайті Луцької міськради.

На презентації нових приміщень були присутні міський голова Микола Романюк, його заступник Сергій Григоренко та представники громадських організацій.

Мер міста зазначив, що представники цих двох організацій звернулися до міської ради з проханням виділити їм приміщення для роботи. Тоді й прийняли рішення про виділення цих кімнат. За його словами, тут зроблено гарний ремонт і тепер ці дві громадські організації можуть нормально використовувати приміщення для власних потреб. На жаль, він зауважив, що ремонтні роботи трішки затягнулися.

Варто зауважити, що громадські організації «Волинська спілка ветеранів АТО» і «Переселенці Криму та Донбасу» отримали пільгу на оренду і сплачуватимуть лише 1 гривню в рік.




Микола Романюк висловив сподівання, що тепер громадські організації ще активніше працюватимуть з учасниками АТО та вимушеними переселенцями, допомагатимуть їм.

Голови ГО «Волинська спілка ветеранів АТО» Вадим Ваврищук і «Переселенці Криму та Донбасу» Олена Черенкова подякували міській владі за допомогу та підтримку.






Коментарі
27 Грудня 2016, 22:03
Люди добрі, одумайтесь. Кому ми допомагаємо. Ще три роки тому всі вони говорили, що кормлять нас і т.д., вважали нас бандеровцями, головорізами, націоналістами. А зараз приїхали сюди і ми повинні їм давати квартири, пільги. Хай їдуть до свого гаранта і живуть там в своєму "раю".
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром