Відбувся фінал музичного конкурсу WMA

27 Грудня 2016, 10:49
4454

Протягом двох місяців тринадцять учасників змагались за перемогу у «Wepluse Music Awards».

Під час фіналу конкурсу на сцені панувала різдвяна атмосфера, під час якої судді зітхнули з полегшенням, насолоджуючись яскравими виступами учасників.

Нагадаємо, фіналістами конкурсу стали троє хлопцівВладислав Грушка, Віктор Олексюк та Руслан Мозолевський.

Владислав зачарував усіх своєю колядкою про тиху ніч, довівши кожному, що робити добро – це вибір, а не завдання. Віктор зігрів усіх рок-версією пісні про минуле Різдво. А от Руслан перевтілився в доброго чарівника, який закликав, що випав сніг.





Після виконання номерів учасниками конкурсу, на сцену вийшли запрошені зірки. Яскраво виступила учасниця «Голос Діти» Дар’я Остапук, яка в минулому також була переможницею «WMA».


Ще одна колишня переможниця конкурсу, Катерина Гулюк, також дала глядачам змогу насолодитися своїм вокалом. Але особливо вразив присутніх «вибуховий» виступ Галини Конах.

Катерина Гулюк
Катерина Гулюк



Після яскравої шоу-програми наступив час головної інтриги – визначення переможців конкурсу «Wepluse Music Awards». Вибрати найкращого суддям було нелегко.

«Ми думали навіть над тим, аби розділити перше місце між двома учасниками», – ділиться громадський діяч та один з суддів проекту Сергій Семенюк.

Сергій Семенюк
Сергій Семенюк

Врешті, переможцем осіннього «Wepluse Music Awards-2016» став Владислав Грушка, який отримує путівку в табір на Закарпатті, 100$, запис пісні на студії звукозапису «MarkovRecords» та вперше за всю історію проекту – поїздку в Європу з гуртом «One Light Inside».

«Якось не почуваю себе переможцем, більше почуваю себе частиною усієї пригоди, яка перевернула мене», – стверджує Владислав.







Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром