Лучанин хотів незаконно переобладнити квартиру на першому поверсі

13 Листопада 2019, 10:00
2556

Луцькі муніципали виявили на проспекті Соборності, 32 незаконні будівельні та земляні роботи.

Власник квартири № 112 вирішив переобладнати квартиру на першому поверсі будинку під нежитлове приміщення та розпочав встановлення сходів до так званого «входу» з балкону, видалення зелених насаджень та земляні роботи без дозвільних документів, – інформують у Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Варто зауважити, що «довірені особи» зверталися до департаменту муніципальної варти за отриманням ордеру на земляні роботи по вкладанню бруківки поруч з даним приміщенням, проте балансоутримувач даного будинку, а саме голова правління ОСББ категорично відмовила у погодженні, оскільки будівельні роботи всередині приміщення проводились самовільно, а прибудинкова територія потребує капітального ремонту у зв’язку з просіданням та підмиванням ґрунту. Тому рішенням департаменту відмовлено власнику у видачі ордеру.

Читайте також: У луцьких дворах відновили асфальтоване покриття.

По даному факту, на відповідальну особу склали адміністративний протокол за порушення п.п. 2.5.5.1.9 Правил благоустрою міста Луцька відповідно до ст. 152 КУпАП та передали на розгляд адміністративної комісії по місцю проживання порушника.

Нагадаємо: Муніципали виявили посеред Луцька припарковані автомобілі без номерних знаків.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром