Кандидат у депутати вважає: громада має знати, на що влада витрачає гроші*

01 Жовтня 2015, 17:53
2938

Віктор Фоменко працював у найбільших комерційних підприємствах області, тому знає, що досягнути успіху та стабільності можливо лише за наявності злагодженої роботи команди професіоналів.

Чіткі цілі та конкретні дії, націлені на результат – це те, що може стимулювати розвиток Луцька. На думку кандидата у депутати, все інше – це безкінечний процес. Тож саме за таким принципом має працювати рада.

«Громада повинна мати доступ до всієї інформації – планів, проектів, кошторисів, витрат. Усього того, на що йдуть наші податки і як влада цими коштами розпоряджається. Моє бачення розвитку як міста, так і області – це на 100% забезпечити управління процесами, професійними менеджерами, спеціалістами та управлінцями, - саме такі вмотивовані патріоти своєї країни з високими амбіціями бути кращими у своїй роботі досягнуть реальних змін у всіх сферах нашого життя», – упевнений Віктор Фоменко.

Кандидат запевняє, що знає, як можна залучити інвестиції та здолати корупцію, посилити та відновити виробництво, підтримати аграрний сектор і тим самим створити нові робочі місця та збільшити надходження до бюджету.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром