Театральний майдан: відновлять роботу громадської вбиральні

26 Грудня 2016, 15:00
1789

Приміщення громадської вбиральні на Театральному майдані,8 передадуть на баланс ЖКП №3, а її діяльність відновлять за рахунок міського бюджету.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у понеділок, 26 грудня.

Депутат Луцькради Ігор Поліщук розповів, що з 2009 року приміщення, призначене для вбиральні, надавали в оренду. Проте, за сім років орендар не виконав умов договору – не здійснив ремонту та не відновив роботу вбиральні. Наразі, за словами депутата, приміщення знаходиться у занедбаному стані, який з кожним роком тільки погіршується.

Відтак,  Поліщук пропонує заборонити відділу управління майном комунальної власності продовжувати договір оренди приміщення площею 64,6 метрів квадратних та передати його на баланс ЖКП №3 для організації роботи громадської вбиральні.  

Департамент бюджету та фінансів зобов’яжуть передбачити кошти на виконання ремонтних робіт.

Члени комісії підтримали проект рішення,  проте остаточне рішення ухвалять депутати на пленарному засіданні сесії міськради.

Нагадаємо,  що у січні 2016 року виконавчий комітет підтримав проект рішення «Про продовження оренди нежитлового приміщення на Театральному майдані, 8 загальною площею 64,6 кв. м.» на один рік з надією,  що орендар виконає умови договору. 

Софія СІЧКУН

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром