Волинський поліцейський отримав квартиру у Луцьку за допомогою мотиваційної програми МВС

11 Листопада 2019, 12:49
Микола Твердяк 4180
Микола Твердяк

Капітан поліції Микола Твердяк отримав трикімнатну квартиру у Луцьку завдяки реалізації  першої мотиваційної програми МВС.

За цією програмою житло для поліцейських  та рятувальник надають у пільговий фінансовий лізинг. Про це йдеться на сторінці патрульної поліції області у facebook.

«Микола служить в лавах патрульної поліції з самого початку – 19 грудня 2015 року. До речі, його дружина Ольга працює в структурі ГУНП у Волинській області. Усі пункти для отримання житла Микола виконав: перебував на квартирному обліку, мав вислугу не менше 2 років, строк лізингу не перевищує 20 років», – йдеться у дописі.

Патрульний розповідає, що найбільша радість – донькам: тепер у них буде власна кімната. Квартира в районі проспекту Відродження майже нова, простора та умебльована.

«Нагадаємо, що, відповідно до умов програми, розподіл платежу виглядає таким чином: за рахунок держави компенсовуються витрати з обслуговування договору-лізингу (100%) та частина лізингових платежів (до 40 %). Сума компенсації залежить від стажу роботи та складу родини. У Миколи Твердяка щомісячна плата складає майже 4 тисячі гривень, що є цілком прийнятно для його сім’ї з двома маленькими дітьми. Крім того, Микола є й учасником АТО», – інформує прес-служба.

Микола Твердяк з сім'єю
Микола Твердяк з сім'єю

Читайте також: У Луцьку – набір в патрульну поліцію

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром