Рівненська: мешканці скаржаться на тролейбусників

26 Грудня 2016, 13:12
1846

Мешканці будинків №3 та №7 проти того, аби відстій тролейбусів відбувався поблизу їх будинків.

Про це йшлося на засіданні комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у понеділок, 26 грудня.

Жителі стверджують – поблизу будинків і так немає прибудинкової території, натомість водії тролейбусів паркують електротранспорт таким чином, що до будинків важко під’їхати і мешканцям, і службам допомоги. Крім того, місцеві скаржаться, що після себе тролейбусники лишать купи сміття та продукти життєдіяльності.

Натомість директор підприємства електротранспорту запевняє – з працівниками проводять бесіди, зупинка для відстою є зручною та забезпечується вбиральнею на АЗС «WOG».

Час відстою тролейбусів становить 35-40 хвилин двічі в день і ще дві зупинки по 15 хвилин. У цей час, згідно графіку, одночасно зупиняються тільки два тролейбуси, то ж великих та довготривалих незручностей для мешканців транспорт не повинен становити.

На комісії взяли до уваги скаргу мешканців та рекомендували керівництву ЛПЕ провести інструктаж з водіями в частині належного паркування, етичних норм. Звернути увагу на викидання сміття та зобов’язати користуватися туалетом під час відстою виключно на АЗС «WOG».

Софія СІЧКУН

Коментарі
26 Грудня 2016, 16:22
Ваша некомпетентність вражає!!!!! Ви хоч якось перевіряєте, що пишете! Мова йшла про вулицю Рівненську! Відчуйте різницю... хоча Вашому ВЕЛИКОМУ виданню напевно всеодно ...
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром