У Луцьку не давали дозвіл на мініконцерти від «благодійників»

10 Листопада 2019, 16:51
2570

Останніми днями надходить чимало скарг на мініконцерти, що проводяться в різних частинах міста «благодійниками» із сумнівною репутацією з інших областей України, які використовують звукопідсилюючу апаратуру та заважають мешканцям Луцька.

Про це на сторінці у Facebook написав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Офіційно повідомляємо, що Луцька міська рада не давала жодних дозволів на проведення цих заходів, повідомлення про їх проведення в Луцьку міську раду не надходило», – написав радник.

За його словами, при дослідженні ситуації працівники міськради виявили лише повідомлення про захід начальника ГУ НП у м. Луцьку Олега Кічука, що не є документом, який дає право на проведення таких акцій.

9 листопада працівники міської ради двічі викликали патрульну поліцію.

«Працівники патрульної поліції приїхали на місце, покрутились та поїхали, ніяк не відреагувавши на порушення. У зв'язку з відсутністю будь-яких дозволів від міської ради та неповідомленням про такий захід, вказані акції відбуваються повністю незаконно. Сьогодні поруч з Центральним ринком працівники муніципальної варти припинили вказане правопорушення, не зважаючи на те, що такий вид правопорушень не входить до компетенції муніципальної варти. Закликаємо патрульну поліцію міста Луцька адекватно відреагувати на ситуацію та негайно припиняти порушення громадського порядку», – йдеться у дописі.

Коментарі
11 Листопада 2019, 05:54
Скільки ці ліві благодійники з донецьким корінням та репертуаром Бутирки будуть порушувати закон
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром