У Луцьку показали зворушливу виставу

10 Листопада 2019, 14:56
1879

Юні актори аматорського експериментального театру «Щоденник підлітка» у театральному просторі ГаРмИдЕр Ангар-stage показали виставу «Дім». Захід відбувся у рамках Всеукраїнського фестивалю Lutsk Junior Theatre.

Про це інформують на сайті Луцької міської ради.

У виставі діти розповіли про проблему пошуку підлітком свого місця у суспільстві, порузуміння з друзями. Вони показали, що часто батьки, за своїми клопотами, не звертають увагу на власних дітей, не чують їхніх портеб.

Варто зауважити, що театральний колектив створено у серпні 2019 року у рамках соціального проєкту «Щоденник підлітка». Метою проєкту є формування власної системи стійких моральних переконань за допомогою створення театральної постановки на актуальну для даного віку проблему. Проєкт створений за підтримки управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

«Мені важко стримати емоції. Сльози навертались на очі під час вистави. Це ще юні діти, але уже дорослі актори, які на високому рівні вміло та емоційно передали проблему взаємодії дітей та батьків, пошуку місця підлітка у суспільстві. Такі ситуації трапляються у багатьох родинах незалежно від соціального статусу, рівня достатку. Наші діти є своєрідною губкою, які вбирають усе те, що ми, дорослі, приносимо додому з роботи. Часто ми свої емоції, які стримали нароботі, виливаємо на рідних вдома. Діти потребують нашої підтримки і хочуть, аби ми їх почули», – наголосила заступниця міського голови Ірина Чебелюк.

Вона додала, що дуже хочеться, аби підлітки мали розуміння зі сторони дорослих. Вона побажала, аби діти завжди мали власну цікаву справу і відчували якомого менше негативного впливу вулиці на їхнє становлення.

Читайте також: У Луцьку завершився фестиваль авторської пісні






 

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром