У Луцьку завершився фестиваль авторської пісні

10 Листопада 2019, 13:55
2755

На три дні Луцьк став центром авторської пісні та співаною поезії, яку демонстрували учасники з різних куточків України у рамках Всеукраїнського фестивалю «Оберіг».

На теренах міста він відбувається уже втретє. Мета фестивалю – пошук та підтримка молодих талановитих виконавців у жанрі авторської пісні та співаної поезії, вдосконалення виконавської майстерності, створення якісного музичного продукту для програм радіо, телебачення, концертних організацій, – йдеться на сайті міськради.

9 листопада у Палаці культури міста Луцька відбувся галаконцерт учасників Всеукраїнського фестивалю авторської пісні та співаної поезії «Оберіг».

Привітати учасників фестивалю та подякувати їм за чудові виступи прийшла заступник міського голови Ірина Чебелюк. Вона наголосила, що рада вітати гостей з різних куточків України у Луцьку.

«Серце тішить та думка, що фестиваль такого маштабу зібрав сьогодні у нашому місті велику кількість учасників, зокрема, і зі Східної та Центральної України, Автономної Республіки Крим. Відродження української культури — це складний і довготривалий процес. Але ми розуміємо, що це необхідно робити для нашого підростаючого покоління, адже та нація, яка втрачає надбання своїх предків, не варта уваги. Приємно, що ми усі разом маємо можливість організовувати такі заходи. Українська пісня і поезія такі милозвучні, такі щирі, що наш обов'язок їх берегти», – додала Ірина Чебелюк.

Читайте також: Луцький гурт «Фіолет» презентує альбом до 10-річчя гурту





Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром