Лучани на «Відкритому місті» скаржаться на завалене сміттям місто

25 Грудня 2016, 18:12
2585 Джерело: opencity

Жителі міста активно використовують комунікаційну платформу «Відкрите місто», або повідомити міські комунальні служби про незадовільний стан своєї вулиці чи будинку.

Район.Луцьк зібрав для вас «найсвіжіші» скарги лучан, які переважно стосуються проблем із прибиранням сміття.

Наприклад, на вулиці Героїв Упа його не прибирають місяцями.

«Ось приклад смітника на зупинці напроти Героїв УПА 66. І так постійно! Сміття валяється місяцями біля переповнених смітників. Якщо вже встановили їх, то будьте добрі прибирайте, або ж заберіть їх зовсім. Без них сміття хоч не валялось повсюду. Бридко стояти на зупинці», - йдеться у повідомленні Олі Древс.

«По вул. Кримського, біля будинку №4, МЖК встановило навіс для сміттєвих контейнерів. Встановлений навіс повністю перегородив тротуар і пішоходи змушені виходити на проїжджу частину для того щоб обійти його.
Окрім того цей навіс розташований так, що люди, для того щоб викинути сміття, повинні виходити на проїжджу частину дороги та наражати себе на небезпеку травмування автотранспортом, особливо у темну пору.
До того ж таке розташування контейнерів суперечить п 2.7 Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць», - пише Отто Ціммерман.

«Незадовільно прибирається майданчик для сміття у дворі Винниченка 47,49,51. Вимітається непотріб тільки перед контейнерами, а за ними під навісом місяцями гниє сміття», - написав Юрій Фетисов.


«Не прибирається територія навколо магазину в процесі утворилось знову звалище сміття за магазином. Потрібно встановити урну за магазином», - повідомив Ігор С.

Коментарі
26 Грудня 2016, 00:49
самі "сруть" а за ними ходи прибирай. у сміттєвий бак не пробували викадати? а то йде і де попаде там і викидають.
26 Грудня 2016, 14:09
Скоро буде як на Галичині...
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром