Як підготувати себе та свій дім до Нового року по фен-шуй та васту

25 Грудня 2016, 10:06
3645

Кожен лучанин, готуючись до різдвяно-новорічних свят, намагається прибрати та якнайкраще прикрасити  свою оселю, аби правильно зустріти рік, що приходить.

Район.Луцьк з’ясував, як налаштувати себе та що зробити у власному помешканні, щоб наступний рік був вдалим.

Звернутись вирішили до традицій давніх вчень. Розповів про найпростіші способи та ритуали підготовки до Нового року духовний цілитель, консультант васту й фен-шуй Юрій Соловйов.

Порада 1. Відпускаємо непотрібне і завантажуємо нове

Закінчується не тільки рік, закінчується 9-річний цикл, тобто якщо додати всі цифри 2016 року, буде 9. Почався цей період в 2008 році і наступного року буде новий 9-річний цикл. Ми зараз закладаємо події в своє життя на 9 років.

Зусилля, які ми використаємо в цей час, дадуть набагато кращі результати.

Порада 2. Очищуємо свій внутрішній та зовнішній світ

Очищення від всього непотрібного на рівні внутрішнього світу – це емоційна сфера – блоки, негативні програми, переконання, які нас обмежують. На рівні зовнішнього світу – люди.

Настав час, коли варто попрощатись з тими,  хто обмежує – «токсичними» людьми, людьми-«паразитами». Стосується очищення і віртуальних сфер: електронної скриньки та телефону від непотрібних листів, контактів. Таким чином з’являється вільне місце та вільна енергія, на які прийде щось вартісне та потрібне.

Порада 3. Готуємо свій дім за допомогою ритуалу

Для цього потрібно купити у церкві дві воскові свічки. Важливо запалювати їх сірниками, а не запальничкою.

Потрібно стати в дверях і з однією запаленою свічкою йти проти годинникової стрілки. В християнському варіанті треба перехрестити всі двері, вікна та при цьому читати тричі «Отче наш». Дійшовши до стартової точки, беремо другу свічку, запалюємо та за годинниковою стрілкою йдемо, здійснюючи ті ж дії.

Потім треба викинути чи закопати залишки свічок, важливо до них не торкатись. Одяг, в якому здійснювався ритуал, випрати і самому прийняти душ. Це стандартний варіант, який періодично треба робити. В ідеалі потрібно було виконати це до 21 числа (зимового сонцестояння), якщо не вийшло, то до 27 ще можна здійснити очищення в такий спосіб.

Якщо стан будинку енергетично не дуже хороший, варто поправити його якимись практиками – молитва, мантра, медитація, навіть йога підходить. Варто провести хоча б щось.

У приміщенні можуть бути нашарування, енергетичні згустки, що в народі називають «порча». У випадку з ритуалом очищення все йде на свічку, вона починає плавитись, чорніти.

Стосовно васту є дуже важливий момент: тіло є домом для нашої душі, а будинок є домом для нас. Якщо за тілом ми доглядаємо постійно, то за будинком теж потрібно слідкувати.

Порада 4. Здійснюємо активації

Існують так звані активації, але потрібно знати час, місце і тоді здійснювати їх. Наприклад, поставити ялинку і ввімкнути вогники на ній мінімум на годину. До Нового року є можливість зробити це кілька разів. Це активує різні сфери, згідно з фен-шуй, включно з фінансовою.

Порада 5. Звільняємо схід та північ кімнат

Північ та схід кімнати чи будинку варто звільнити. Це місця, куди приходить сприятлива енергія, а речі значним чином заважають. Південь і захід, навпаки, варто навантажити більше.

Гарних вам свят!

 

Юлія КАРМАНСЬКА

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
25 Грудня 2016, 12:24
дякую за поради. пішов видаляти "друзів" з вк)
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39