У Луцьку відбудеться Перший волонтерський кубок КВН

01 Жовтня 2015, 11:28
2066

Лучан та гостей міста 7 жовтня запрошують посміятися разом із командами КВН «Молодіжна збірна Рівного» (Рівне), «БезУмнаямолодежь» (Мукачево), «АГА» (Київ) та учасниками телевізійної Ліги Сміху «Замок Любарта» (Луцьк).

Гра розпочнеться о 19:00 в Палаці культури міста, – повідомляють організатори. 

«Протягом останнього року на всіх іграх КВН в Луцьку збиралися кошти на допомогу АТО в якості пожертв у скриньки. Коли виникла ідея зробити гру тільки заради того, щоб допомогти військовим перед зимою, то ми відразу почали її втілювати. Команди радо нас підтримали. Крім того підтримку знайшли й в партнерах», – зазначає один із організаторів Стас Ольшевський, керівник Студентської Ліги КВН м. Луцька.

Організаторами виступили ГО «Інститут волонтерства та співпраці», ГО «Автомайдан України», Інтернет-спільнота «Добрі справи».

«Всі зібрані кошти протягом гри та з квитків підуть на добру справу – допомогу хлопцям в АТО. Як кажуть,  сміх подовжує життя. Ось це саме той захід, який подовжить життя, не тільки тому, хто й прийде, але й тій людині, що захищає наш мир та спокій на Сході країни», – розповідає волонтерка Любов Казмірчук, член правління ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці».

Квитки можна придбати у касі Драмтеатру та у волонтерів за телефонами 099 199 77 13; 096 727 51 41.


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024