Лучани завоювали 13 медалей на чемпіонаті України з велоспорту

05 Листопада 2019, 11:21
2865

Команда велосипедистів міста Луцька гідно завершила сезон на відкритому чемпіонаті України з велоспорту на треку, який проходив у місті Львові з 28 жовтня по 2 листопада.

Про це йдеться на сторінці Департаменту сім'ї, молоді та спорту в Facebook.

У чемпіонаті взяли участь 18 команд з України, збірна команда Білорусі та збірна команда Грузії, загалом близько 270 учасників. Лучани завоювали 13 медалей різного гатунку.

Найбільше нагород у Дарини Мартинюк. Вона разом з Олександрою Логвінюк вибороли 1 місце у командному спринті серед жінок,а Юлія Дорошенко і Ірина Шиманська були 3 в цій гонці. Четверо дівчата разом завоювали бронзу у командній гонці на час. Олександра Логвінюк виграла індивідуальний спринт, а Дарина Мартинюк була 2. Також Дарина була 2 у важкій груповій гонці з вибуттям.

Не підвели наші юніорки  Дарина Логвінюк і Богдана Левченко, які в командній гонці вибороли місце. На жаль, в командному спринті залишились на крок від п'єдесталу – 4 місце.

Валерія Іосенко теж була 4 в груповій гонці – Темпо серед дівчат.

А наша ведуча спортсменка Яна Беломоїна впевнено готується до Олімпійських Ігор - 2020 року, які відбудуться в Токіо. Вона вже побувала в Японії на тестовій гонці по МТБ на складній олімпійській трасі.








Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром