У Луцьку не створять онлайн-карту для аналізу джерел смороду

05 Листопада 2019, 09:17
1740

Опублікували відповідь на електронну петицію щодо створення онлайн-карти для реєстрації скарг та аналізу джерел смороду в місті.

Про це інформують на Єдиній системі місцевих петицій.

Нагадаємо, карта дозволила б в реальному часі реєструвати скарги жителів із зазначенням точного місця дислокації смороду, нанесення його на карту, можливістю перегляду і фільтрації результатів за датою та часовим відрізком.

Як зазначено в повідомленні, оскільки наразі в місті запроваджується сіті-бот «Назар», який дозволить максимально автоматизувати роботу міської групи оперативного реагування «15-80», розвантажити операторів/диспетчерів, а також передбачає можливість отримання повідомлень від громадян, цей інструмент можна використати для створення онлайн-карти забруднень на основі повідомлень мешканців м. Луцька.

«Попередньо з розробниками ця можливість обговорювалась. Після запровадження для міських служб сіті-бота буде можливість розширення функціоналу. Також повідомляємо, що управлінням містобудування та архітектури міської ради запроваджений геопортал відкритих даних, на якому можна створити шар, який буде показувати місця виникнення смороду, це єдине місце зосередження міських геоданих, тому розробляти додаткові карти не варто», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Луцький спиртзавод зробив заяву щодо інформації про сморід у міст

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром