«Ми хочемо створити гарну частину Луцька», – Пустовіт про ситуацію зі Старим ринком

04 Листопада 2019, 17:24
3525

У Луцьку в приміщенні Центру надання адміністративних послуг відбулася зустріч із суб’єктами господарювання центрального ринку, під час якої обговорили перспективу та концепцію реконструкції ринку та прилеглих територій.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

«Міська рада працює над варіантами якомога безболішнішого перенесення ринку в інше місце. Сьогодні розглядається кілька таких варіантів, проте є потреба детальнішого юридичного вивчення цього питання та спільного обговорення з підприємцями. Разом з тим – в подальшому оголошуватиметься конкурс та напрацьовуватиметься концепція розвитку прилеглих до замку територій», – звернувся до присутніх заступник міського голови Костянтин Петрочук.

Також він розповів, що центральний ринок знаходиться в історичній частині нашого міста, а тому повинен бути естетично привабливим та тематично відповідати території, на якій він розміщений.

«Ми хочемо створити гарну частину Луцька, пов’язану із Старим містом. На жаль, у нас не склалося із першим конкурсом на розробку такої концепції, проте міська влада й надалі працюватиме над цим питанням. Позиція Луцької міської ради проста — це розвиток Старого міста», – зауважив секретар міської ради Григорій Пустовіт.

У свою чергу, підприємці задали питання щодо подальшого провадження своєї діяльності. До обговорення долучилися також депутати Луцької міської ради.

Читайте також: В облспоживспілки забрали землю під Старим ринком у Луцьку

Коментарі
04 Листопада 2019, 19:41
Тільки треба вже діяти і щось реальне робити, а то тільки базари на порожньому місці ... Громада давно " ЗА" - вперед !!!
05 Листопада 2019, 01:48
Давно пора прибати Горгута Шмуліна та Вишню
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром