У Луцьку зібралися підприємці, які проти касових апаратів

04 Листопада 2019, 15:59
3047

У Луцьку до обласної державної адміністрації з’їхалися підприємці Волині. Вони передали звернення до обласної влади та Президента України, у якому виступають проти введення касових апаратів для малого бізнесу.

Про це йдеться у сюжеті «Суспільного».

Учасник акції Ігор Дельов розповів, що сьогодні предстваники малого і середнього бізнесу збираються по всіх обласних центрах України та під Адміністрацією президента.

«Висловлюють своє невдоволення, тому що багато підприємців на спрощеній системі оподаткування зараз будуть змушені застосовувати розрахункові касові апарати. І по-друге, вводиться поняття, як електронний чек, по якому так само треба буде звітуватися. Дрібному підприємцю для того, щоб здійснювати таку діяльність і обслуговувати своє місце торгівлі, йому доведеться звертатися до послуг бухгалтерів або об'єднуватися. Це, у свою чергу, значно підвищить ціну товару. В кінцевому результаті, споживач отримає за приблизним обрахунком від 10-30 % здорожчання товару», – розповів підприємець.

Голова Волинської обласної організації приватних роботодавців торгівлі і комерційної сфери Тетяна Іовенко каже, сьогодні до Адміністрації президента України поїхали 10 представників малого бізнесу Волині.

Деталі – у сюжеті.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром