Анатолій Гриценко зустрівся у Луцьку з виборцями*

01 Жовтня 2015, 14:25
2216

Лідер партії «Громадянська позиція» вчора, 30 вересня, перебував з візитом в обласному центрі.

 

За словами Анатолія Гриценка, головна мета його приїзду на Волинь – це спілкування з жителями області.

«Я хочу пояснити, чому наша політична сила йде на ці місцеві вибори. За що ми будемо боротися і що намагатимемося відстоювати», – сказав політик.

На зустріч прийшло чимало лучан, яких цікавили здебільшого проблеми всеукраїнського масштабу, ніж вирішення якихось локальних місцевих проблем. Більшість запитувала, коли скінчиться війна, як підвищити боєздатність української армії та побороти агресію Росії.

Анатолій Гриценко переконаний, що бойові дії на сході тривають так довго через бездарне військове керівництво та небажання деяких політиків швидше скінчити цей конфлікт.

«Ті, кадрові рішення, які приймалися протягом останніх півтора роки – абсолютно помилкові. Ми це бачили на власні очі. Спочатку здача інтересів у Криму, а потім на Донбасі. Пригадайте, як ще рік тому до військоматів стояли черги з добровольців, а тепер всі намагаються відкупитися від служби. Це можна пояснити тим, що люди розчарувалися, а влада втратила кредит довіри та навіть не намагається його повернути. Адже, що можна сказати про главу держави, котрий до цього часу не позбувся Ліпицької фабрики, яка працює на території держави-ворога, агресора?»  звернувся з риторичним запитанням до залу Анатолій Гриценко.

Відповідаючи на запитання щодо подолання корупції у країні, політик наголосив на тому, що громадяни повинні нарешті обирати не олігархів, а людей, які мислять по-державницьки.

«Щоб подолати корупцію в Україні, перш за все треба відділити бізнес від влади, а великий бізнес – від великої влади. І як я вже говорив, у всьому потрібна прозорість: у комунальній власності, у розподілі бюджету, у роботі чиновників», переконаний Анатолій Гриценко.

Зустріч з виборцями тривала близько години. На завершення заходу політик закликав лучан на місцевих виборах підтримати партію «Громадянська позиція». 




 

Читайте також: До Луцька приїхав лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром