Молоді: відчинений люк шукає свого господаря

01 Жовтня 2015, 09:30
2068

Каналізаційні люки давно становлять велику проблему для пересічного лучанина. Воно і не дивно, чи не у кожному районі міста зустрічаєш привідчинену кришку, подекуди навіть її відсутність.

Темна безодня каналізації манить допитливих і всюдисущих дітей, які в результаті можуть опинися із різноманітними травмами у лікарняних палатах.

Цього разу увагу привернув привідчинений люк на проспекті Молоді. Людне місце, поблизу розташований торговий центр, банк, низка закладів громадського харчування. Щодня цією дорогою учні прямують до школи, студенти – на пари, дорослі – на роботу. Чому й досі на цю проблему ніхто не звернув увагу – невідомо.

У телефонній розмові з головним інженером «Луцькводоканалу» Сергієм Строком нічого конкретного дізнатися не вдалося, оскільки кому належить саме цей люк, ніхто не знав. Комунальник зазначив, що принагідно його працівники оглянуть територію і усунуть проблему. За детальною інформацією спрямував до диспетчерської. Там у свою чергу пообіцяли, що прореагують на цей виклик і відправлять бригаду для усунення аварійної ситуації.

Згодом кореспондент Район.Луцьк таки отримав відповідь від представників підприємства. Виявилося, що люк належить «Спецкомунтрансу», однак працівники водоканалу все одно виїхали за вказаною адресою та убезпечили це місце.



 

Ольга ЗЕЙЛИК

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром