Лучан запрошують святкувати Різдво з усім світом

22 Грудня 2016, 13:03
1747

Надзвичайна подія – всеукраїнське пісенне дійство під назвою «Різдво з усім світом» – стане стартом проекту, організованого в рамках відзначення 500-річчя Реформації в Україні та подарує особливу атмосферу справжнього свята усім лучанам.

Волинський обласний міжконфесійний оргкомітет ініціює проведення заходу в масштабах усієї Волинської області. У населених пунктах Волині, де представлені протестантські громади, будуть організовані різдвяні дійства, метою яких є закликати жителів наших міст, селищ та сіл до відзначення події Народження Спасителя Ісуса Христа та до спільної молитви за Україну. Мета заходу – в спільному святкуванні Різдва об`єднати усіх християн навколо біблійних цінностей!

Подібні флешмоби відбудуться практично у всіх обласних і районних центрах України. Наймасштабніше дійство пройде на Європейській площі столиці – у ньому заспівають 2017 хористів з усієї країни.

Участь в акції у Луцьку візьмуть понад 400 учасників хорів, які своїм співом подарують різдвяний настрій усім присутнім, а до слова привітання і молитви запрошені священнослужителі церков Луцька та представники влади. Організатори закликають усіх лучан та гостей міста приєднатися до спільної хвали Народженому Спасителю. Христос народився, славімо Його!

Захід відбудеться 25 грудня о 15:00 на Театральному майдані.

1

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром