Луцькі театральні колективи зустрілися з німецьким режисером

31 Жовтня 2019, 14:26
1658

У Палаці культури міста Луцька відбулася творча зустріч учасників театральних колективів міста з режисером, сценаристом Предрагом Калаба та творчою групою народного театру з міста Детмольд (край Ліппе, Німеччина).

Учасники зустрічі обговорили питання співпраці, взяли участь у тренінгу з театральної майстерності, організували спільний флешмоб, – йдеться на сайті Луцькради.

Захід відбувся в рамках проєкту «Луцьк – будуємо мости, а не стіни!», що реалізовується департаментом культури Луцької міської ради спільно з ГО «Товариство німців Волині» та лекторатом DAAD за підтримки Посольства Німеччини в Києві.

Проєкт має на меті промоцію культурного потенціалу Луцька, налагодження та розвиток міжнародної культурної співпраці з містами Німеччини.

В рамках проєкту заплановано низку заходів, які розпочалися 25 жовтня презентацією виставки художніх робіт учасників конкурсу малюнку «Будуємо мости, а не стіни» в арт-галереї «Луцьк» і завершаться 8 листопада концертом класичної музики німецьких композиторів та театралізованим дійством «День св. Мартіна у Луцьку».



Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром