З луцькими підприємцями обговорили нові основи розміщення зовнішньої реклами

31 Жовтня 2019, 13:59
2198

У Луцьку в приміщенні Центру надання адміністративних послуг відбулася нарада з суб’єктами господарювання сфери торгівлі, ресторанного господарства та надання послуг.

31 жовтня з підприємцями обговорили Концептуальні основи порядку розміщення та розвитку зовнішньої реклами нашого міста, – йдеться на сайті міськради.

Поспілкуватись із підприємцями прийшли начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай та директор комунального підприємства «Луцькреклама» Олександр Ковальський.

Під час наради обговорили нові правила розміщення зовнішньої реклами у нашому місті. Відповідно до Концептуальних основ, зовнішню реклама на вітринах та головних фасадах повністю заборонили (окрім відео-, медіасистем, електронних табло та кронштейнів художньо-естетичного виготовлення при наявності дозволу на розміщення зовнішньої реклами).

Таку рекламу демонтують. Доступна підприємцям альтернатива — внутрішня реклама, яка однак не повинна займати більш як 50% площі та має бути виконана як окремий об’єкт та відповідати естетичним вимогам.

Суб’єкти підприємництва взяли активну участь у обговоренні нових норм. В свою чергу, Наталія Рибай відповіла на найпоширеніші питання, що цікавили підприємців та запевнила у консультаційній допомозі, яку можна отримати в управлінні розвитку підприємництва та реклами.

«Вітрина – це обличчя ваших об’єктів. А гарна презентація – значна частина вашого успіху. Якщо ви себе гарно презентували, то до вас обов’язко завітають лучани, вами зацікавляться», – додала вона.

Читайте також: У Луцьку мітингують підприємці двох ринків

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром