Інвестиційна група «Волвест груп» отримала нагороду за впровадження соціального проекту в мережі «Наш Край»

21 Грудня 2016, 14:29
2016

Інвестиційна група «Волвест груп» отримала нагороду Центру «Розвиток КСВ» за ідею та впровадження соціального проекту «Живи відповідально!» в мережі «Наш Край».

Цей проект компанія подала на «VII Національний Конкурс кейсів з КСВ-2016» у номінації «Ціль Сталого Розвитку «Відповідальне споживання». 

На конкурс зібрали понад 180 кейсів, які оцінювали 30 експертів, з них 20 українських та 10 міжнародних. Основною темою Конкурсу кейсів-2016 стали «Цілі сталого розвитку і внесок українського бізнесу в їх досягнення».

Вручення нагород відбулося під час Національної конференції «Бізнес, що змінює країну». Під час конференції презентували 28 ксв-кейсів, які були визнані експертами найбільш ефективними та позитивними для суспільства.

«Це дуже важлива нагорода для нашої компанії, адже в цьому році корпоративна соціальна відповідальність стала частиною стратегії усіх компаній, що належать «Волвест груп». Попереду у нас багато планів та нових проектів, які ми будемо впроваджувати з огляду на потреби громади та суспільства, в якому ми працюємо. Адже основна наша мета та прагнення – це максимальний ефект та користь від проекту для тих, на кого він спрямований», –  сказала Вікторія Матвіюк, керівник КСВ-проектів VolWest Group.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром