Депутат Луцькради під час сесійної перерви потрапив у ДТП

30 Вересня 2015, 16:51
1621

Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Дорожньо-транспортна пригода сталася приблизно об 11.43 на перехресті вулиць Стрілецької та проспекту Василя Мойсея (район кінотеатру «Промінь»). Як пояснив Андрій Осіпов у коментарі Волинському інформаційному порталу, водії авто претензій одне до одного не мали і роз’їхалися без виклику ДАІ.

Дружина депутата Луцькради, голови депутатської групи «Новий Луцьк», одного з лідерів «Сили людей» і кандидата в депутати від цієї політичної сили Андрія Осіпова Ірина на автомобілі «Шевроле», не розрахувавши безпечну швидкість руху, спричинила зіткнення з темно-сірим автомобілем «Део Ланос».

Як стало відомо зі слів очевидців, водії авто розпочали дебати з приводу винуватця аварії. Однак, коли в суперечку втрутився сам Андрій Осіпов, що перебував на пасажирському сидінні поряд із дружиною-водієм, конфлікт втишився.

У коментарі нашому виданню Андрій Осіпов найперше подякував за увагу до його персони. Щодо аварії, то, за словами депутата, водії транспортних засобів розійшлися без претензій одне до одного і без виклику Державтоінспекції. Мовляв, ні автомобілі, ні люди не постраждали, тож це дозволяється законодавством.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром