Луцьк: будівельник, який впав з висоти, у важкому стані

30 Жовтня 2019, 13:33
Фото ілюстративне 4318
Фото ілюстративне

У Луцьку на будівництві постраждав робітник. Чоловік упав з висоти, отримав тяжкі травми. Його без свідомості госпіталізували до реанімації. Утім, як з’ясували правоохоронці, трапитися це могло не випадково. Тож справу тепер розслідують і в управлінні держпраці.

Про це інформує 12 канал.

Нашу знімальну групу охоронники знову не пускають не територію. Кажуть, така вказівка.

В березні тут падав кран, його погано закріпили. Тоді обійшлося без постраждалих. Кранівника оштрафували. Чи були порушені умови безпеки праці цього разу, з’ясують протягом 15-ти днів. За потреби, розслідування продовжать. Нині ж стан будівельника нестабільний, він вже тиждень в реанімації. Тут постійно перебувають і його рідні.

Лікарі кажуть: є елементи свідомості. Тобто, час від часу чоловік приходить до тями, але не розмовляє. Стан украй важкий.

При некрозі тканини мозку починають відмирати. Лікарі постійно стежать за станом пацієнта і продовжують боротися за його життя. У реанімації він буде доти, поки стан не стабілізується.

У Луцьку, 23 жовтня, з висоти упав будівельник. Його госпіталізували без свідомості у реанімацію. Правоохоронці з’ясували, що будівельник міг постраждати не випадково. Тепер справу розслідують в управлінні держпраці.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром