Гетьмана Мазепи: лучани скаржаться на жахливий стан під'їзду, сморід та затоплення

30 Жовтня 2019, 12:24
2963

У Луцьку мешканці будинку №10 по вулиці Гетьмана Мазепи просять ЖКП № 7 провести мінімальні ремонтні роботи у ІІ під'їзді та підвалі.

Про це на платформі «Відкрите місто» написала Ангеліна Чернецька.

«З моменту здачі в експлуатацію будинку (а це майже 30 років) жодного разу не проводились ніякі ремонтні роботи.

Самостійно мешканці будинку намагались підтримувати під’їзд в більш-менш нормальному вигляді, підфарбовувати та підшпакльовувати його, але сил терпіти це все вже немає, оскільки до проблем у під’їзді додались і постійні затоплення підвалу, які супроводжуються постійним смородом, сирістю, потрапити до підвалу просто нереально. Ми постійно викликаємо аварійку для відкачування води, по підвалу плавають продукти життєдіяльності, в під’їзді постійний неприємний запах, цвіль.

Зрозуміло, що за 30 років стан під’їзду зносився, стіни облізли, штукатурка пооблуплювалась, фарба стерлась, що і призвело до жахливого візуального вигляду під’їзду.

На неодноразові звернення жителів під’їзду та колективні скарги ЖКП № 7 не реагує, надає лише відписки, в яких вказує, що фінансування немає, хоча послуги за утримання будинку та прибудинкових територій мешканцями сплачуються справно та в повному обсязі, тільки незрозуміло, на які витрати вони розповсюджуються, якщо в середньому з квартири у місяць сплачується 200 гривент, у під’їзді 10 квартир, це 2000 гривень в місяць, а за рік – 24 000 гривень, а за 30 років???!!!!

У 2017 році ЖКП № 7 провело ремонт вимощення ІІІ під'їзду; стіни входу в підвал, штукатурка стін вхідного тамбуру IV під'їзду; ремонт цоколя, площадок входу в І, IV під'їзду; ремонт та фарбування віконних рам ІІІ під'їзду; ремонт каналізаційного трубопроводу в підвалі І під'їзду, на ІІ під’їзд коштів, напевно, як завжди не вистачило!

Ми, мешканці ІІ під’їзду у діях ЖКП № 7 вбачаємо ЗЛІСНЕ УХИЛЕННЯ ТА ІГНОРУВАННЯ ЗАКОННИХ ВИМОГ ЖИТЕЛІВ ПІД’ЇЗДУ!!!

Якщо по ремонту ІІ під’їзду та підвалу не вжиють заходів, ми, мешканці під’їзду, просто відмовимось від оплати послуг, що НЕ НАДАЮТЬСЯ ЖКП №7.

Також просимо провести перевірку щодо директора ЖКП № 7, оскільки у мешканців ІІ під’їзду, що знаходиться за адресою  Гетьмана Мазепи, 10 виникають сумніви щодо доцільності використання коштів, що були сплачені та сплачуються надалі мешканцями на утримання будинку та прибудинкової території», – йдеться у повідомленні.







 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024