На волинських трасах встановили обмеження для проїзду вантажівок

30 Жовтня 2019, 19:21
Фото ілюстративне 1578
Фото ілюстративне

На трасі державного значення Устилуг-Луцьк-Рівне встановили вагові обмеження для транспорту.

Про це повідомляється на сайті САД у Волинській області.

На автомобільних дорогах державного значення Волинської області експлуатується 180 мостів і шляхопроводів. Переважну більшість цих штучних споруд збудовано у післявоєнні роки і термін їх експлуатації наблизився до граничного. До того ж, вони споруджувались за технічними нормами під існуючі на той час навантаження, які не відповідають сучасним.

З метою недопущення передчасних руйнувань мостів та шляхопроводів на автошляхах державного значення, що перебувають у віданні Служби автомобільних доріг у Волинській області, ввели ряд попереджувальних заходів. Серед них – встановлення обмеження руху штучними спорудами, які не відповідають сучасним навантаженням. Таких по результатах проведеного комісійного обстеження визначено 12 одиниць, зокрема мости, що розташовані на таких автодорогах:

Перед вказаними штучними спорудами наразі встановлюють дорожніх знаки, що інформують водіїв про фактичні допустимі для проїзду вагові параметри транспортних засобів (загальна маса/навантаження на вісь).

«Закликаємо водіїв не ігнорувати вимоги цих обмежувальних дорожніх знаків, адже від вашої дисциплінованості та відповідальності залежить не лише технічний стан штучних споруд, а й ваша безпека», – зазначають у дорожній службі.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром